Savarin met rode vruchten en slagroom

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 224 in Het Grote Larousse Patisserieboek .

Gang:
bij de koffie
Soort:
zoet / koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bessenpuree

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Viervruchtenconfituur

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

IJslolly’s met yoghurt en rood fruit

Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Fruitsalade met perzik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe