Gefrituurde doperwten met mayonaise van erwtensoep en gerookte paling met gezouten citroen
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 86 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- amuse
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- arachideolie
- bleekselderij
- bloem
- boter
- broodkruim
- doperwt
- eidooier
- eiwit
- gelatine
- gerookte paling
- gerookt spek
- ingelegde citroen
- kippenbouillon
- knolselderij
- mosterd
- olijfolie
- prei
- selderijblad
- sjalot
- slagroom
- winterwortel
- witte wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.