Gésiers (gekonfijte eendenmaagjes)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 210 in De Dikke van Dam .

Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Foie gras naturel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gekonfijte eendenbouten

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Eenvoudige terrine van eendenlever op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Eend confit

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee