Slakken, fijne peterselie en gentiaancrème
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 102 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- agar-agar
- boter
- gentiaancrème
- knoflookpuree
- peper
- peterseliejus
- bladpeterselie
- sjalot
- slakken
- sojalethicine
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.