Tomatenmozzarella helemaal van nu: soufflé en koepel van mozzarella. marshmallow van olijfolie met basilicum en zeewier en tomatenchips

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 124 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gedroogde olijven-aarde met buffelmozzarella, basilicum en kerstomatensalade

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Gebakken mozzarellatosti

Thomas de Beer

Tosti van Turks brood met buffelmozzarella

Een recept uit Martine

De makkelijkste en sexieste salade ter wereld

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef