Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Lassi, yoghurt-kardemonbol, mangotartaar
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, kalkarm water, kardemompoeder, mango, natriumalginaat en volle yoghurt
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kalkarm water wordt beschouwd als water.
Alternatieve naam: calciumarm water.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalkarm water in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalkarm water:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Recept van Wateetons:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: