Ricotta-mascarponetaart met chocolade en sinaasappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 287 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Geeistes Champagne-Konfekt / Bevroren champagnesnoep

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Donauwellen mit Chocolade - Golven van de Donau met kirsch en vanillecrème en een chocoladebodem

Een recept uit  - Deutsche Küche

Friandis au citron vert - Limoenhapjes

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg