Fiona Beckett, F. Beckett en Martin Brigdale - Steak

Steak

Een boek van Fiona Beckett, F. Beckett en Martin Brigdale

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Steak, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Van T-bonesteak tot entrecote, ribeye en chateaubriand: met Steak komt u alles te weten over het bereiden van dit heerlijke vlees.

Wat dacht u van de klassiekers als steak au poivre, gegrilde ribeyes met bearnaisesaus en voor de echte liefhebber ? biefstuktartaar?
Wilt u liever iets anders dan anders, dan zijn er de recepten voor eigentijdse biefstuk van over de hele wereld, waaronder biefstuk op Argentijnse wijze met salsa chimichurri en Koreaanse geroerbakte biefstuk met knoflook, sojasaus en sesam.

Biefstuk is ook verrukkelijk bij de lunch of als snack. In het hoofdstuk brood en wraps vindt u bijvoorbeeld panini met biefstuk, paprika en pecorino, evenals fajitas met geroosterd rundvlees.

Van pittige uiringen tot klassieke Franse frites: het hoofdstuk voor erbij geeft u ideeën voor lekkere bijgerechten.

Bij biefstuk passen allerlei verschillende smaken. In sauzen en salsals staan diverse recepten, zoals voor romige gorgonzolasaus en salsa verde.
In boters voor bij de biefstuk komt u diverse varianten tegen, probeert u eens de boter met citroen, knoflook en peterselie of de pikante boter met chilipepers, limoen en koriander.
Een sappige biefstuk ? snel en gemakkelijk te bereiden ? valt altijd in de smaak.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken