Blintzes (pannenkoeken) met kwark-, appel- of kersenvuling
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 190 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Hongaars / Asjkenazisch / Joods
- Gang:
- diner / nagerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten
- appelvulling
- bloem
- boter
- ei
- kaneel
- kersenvulling
- kwarkvulling
- melk
- olie
- poedersuiker
- water
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.