Lakerda - gezouten bonito en Garato - gezouten makreel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 290 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bonito, habas y pimiento rojo asado - Salade van bonito, tuinbonen en geroosterde rode paprika

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Dashi

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken