Finocchi gratinati de Parma- Venkel uit de oven met parmezaanse kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 524 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knoflookbrood

Een recept uit  - 101 ballen

Ruote met wurstek

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

Serveersuggestie Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

Verstopte Pompoen Mac And Cheese

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol