Crêpes fourrées et flambées - Geflambeerde flensjes met sinaasappel-amandelboter
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 776 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten
- amandelen
- amandelessence
- boter
- cognac
- crêpebeslag
- sinaasappellikeur
- sinaasappelsap
- sinaasappelschil
- suikerklontjes
- verkruimelde bitterkoekjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.