Kikkererwten, spinazie en zoete aardappelen met honing
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 95 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- lunch / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- boter
- citroen
- fijne kristalsuiker
- gedroogde kikkererwten
- gedroogde munt
- gemalen komijnzaad
- griekse yoghurt
- honing
- knoflook
- komijnzaad
- korianderzaad
- minispinazieblaadjes
- olijfolie
- tomaat in blik
- tomatenpuree
- ui
- zoete aardappel
- zout
- zuiveringszout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.