Zeebaars gezouten met ansjovis-artisjokcrème en macvin-mousseline, citrusvinaigrette
★
★
★
★
★
Een recept van Marielle van Spronsen.
U vindt dit recept op pagina 59 in Topkoks voor Thuiskoks 2 .
Ingrediënten
- ansjovis
- artisjok
- bieslook
- boter
- cayennepeper
- citroenrasp
- dragonazijn
- eidooier
- gekonfijte citroen
- gevogeltebouillon
- kappers
- knoflook
- limoenrasp
- limoensap
- macvin du jura
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- pijnboompitjes
- room
- sinaasappelrasp
- sjalot
- suiker
- sushiazijn
- wittewijnazijn
- zeebaarsfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.