Zeebaars gezouten met ansjovis-artisjokcrème en macvin-mousseline, citrusvinaigrette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 59 in Topkoks voor Thuiskoks 2 .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Drie gemarineerde antipasti

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Pizza vier seizoenen - pizza quattro stagioni

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Artisjokken uit de oven met tomaten en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale