Carpione de pesce persico con fregola - Escabeche van baars met fregola
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 96 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- baarsfilet
- baby-ui
- fregola
- jeneverbessen
- komkommer
- laurier
- olijfolie
- peper
- peterselie
- prei
- rozemarijn
- tomaat
- witte wijn
- witte wijnazijn
- wortel
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.