Risotto ai porcini vegetariano - Vegetarische risotto met eekhoorntjesbrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 240 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Steinpilzbutter - Boter met eekhoorntjesbrood

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Mushroom Puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eekhoorntjesbroodolie

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress