Stufato di agnello con peperoni - Lamstoof met paprika en polenta
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 459 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten
- bloem
- lamfilet
- lamsbouillon
- marinade voor lam
- paprika
- peper
- plantaardige olie
- polenta
- ui
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.