Stufato di agnello con peperoni - Lamstoof met paprika en polenta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 459 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrild zuiglam, gevuld met paddestoelen en oesters met een jus van peterselie

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Lamsvlees met courgette, rode grapefruit en feta

delicious. magazine - 2007-04

Oriental Lamb / Orientaals lam

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Lamsstoof met witte kool (hartverwarmend)

Een recept uit Jacqueline Sluijter