Rognone di vitello con lenticchie e carciofi - Kalfsnier met linzen en artisjok
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 487 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- artisjok
- bleekselderij
- boter
- groentebouillon
- kalfsnier
- kippenbouillon
- laurier
- linzen
- olijfolie
- pancetta
- peterselie
- plantaardige olie
- prei
- rozemarijn
- salie
- ui
- witte wijn
- witte wijnazijn
- wortel
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.