Crème brûlée met foie gras

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Scotch flip

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I