Marie-Pierre Morel

We hebben 10 boeken van Marie-Pierre Morel waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marie-Pierre Morel? Registreren is gratis!

Boeken van Marie-Pierre Morel

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Marie-Pierre Morel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige varkensgebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, bosui, boter, knoflook, laurier, meiknol, olijfolie, rozemarijn, sjalot, varkensfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Schuimpjes

Ingrediënten:
eiwit, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Gepocheerde foie gras met specerijen

Ingrediënten:
crème de cassis, fleur de sel, foie gras, gemberpoeder, kaneel, kruidnagel, quatre épices, rietsuiker, rode wijn en steranijs

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Langzaam gebraden staartstuk

Ingrediënten:
kalfsstaartstuk, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Eieren met mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, ei, eidooier, mosterd, olijfolie, rucola en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier en kristalsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht uit A propos bistro:

Slakken met spek

Ingrediënten:
doorregen rookspek, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, slakken, slakkenboter en ui

Keuken:
Frans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:

Gekonfijte maag en hart

Ingrediënten:
eendenharten, eendenmaagjes, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Kaneelkoekjes

Ingrediënten:
hazelnoten, kaneel en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Schapenstoofpot

Ingrediënten:
aardappel, bloem, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, schapenhals en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:

Zalmeitjes

Ingrediënten:
boerenbrood, crème fraîche, ei, koriander, limoen en zalmeitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Soep met pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, haricots verts, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peultjes, pijnboompitjes, spaghetti, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Mille-feuille

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, gelatine, poedersuiker en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Marie-Pierre Morel