Sabodets in rode wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rundvlees met cantharellen & zilveruitjes

Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Met knoflook bestoken kalfsvlees

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

duke of berkshire met asperge en truffel

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Bayerischen Kartoffelsalat - Beierse aardappelsalade

Een recept uit  - Deutsche Küche