Zalm en mierikswortel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
ontbijt / brunch / lunch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
13 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brousse en piment

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bresaola-sandwich met eiwitmayonaise

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Zalmeitjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Friséesla met spekjes en knapperig gebakken varkensoor

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro