Kalfsescalope met Bayonneham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperges blanches habillées | Witte asperges in een deken

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Hamsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bruschetta met buffelmozzarella, groenten en Bayonneham

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Raapstelensoep

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek