Gevulde kalfsborst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paradijszaad zelf maken

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Prei met zongedroogde tomaat en anijszaad

delicious. magazine - 2011-13

Libanese arak

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kriel, gepofte, met bietjes, cranberry’s en anijszaad

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12