Geroosterde zeekat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 322 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
18 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aziatische tonijnsalade in paprikabootjes

Een recept uit Andrea Tegel

Snel klare witte vis met bloedsinaasappel, citroengras en sesamzaad

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Kreeft met limoen, bosui en gemberboter

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Gemarineerde kipkluifjes

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten