Borjúpaprikás

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 31 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofd kalfsvlees met tomaten en doperwten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Westfälisches Töttchen mit Petersilienpüree - Westfaalse ragout met peterseliepuree

Een recept uit  - Deutsche Küche

Blanquette de veau

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Kalbsrahmgulasch - Kalfsroomgoulash

Een recept uit  - Deutsche Küche