Halászlé vegyes halból - Vissoep van verschillende soorten vis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 103 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vissoep van de stropers aan de oevers van de Saone

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sateni - Georgische vis met walnotensaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Oosterse karper - carpa all'orientale

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vis- en uienragoût - pochouse

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen