Szalonnás szarvascomb - Gelardeerde hertenbout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 220 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Most uit cactusvijgen - mosto di fico d´India

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Buffelsaus

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Fonds d'artichauts à blanc - Gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gekookte schorseneren

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe