Verza con guanciale (savooiekool met kinnebakspek)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pain de veau - Kalfsbrood

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Toscaanse spekcrème - crema paradiso

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bucatini all'amatriciana

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie