Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Verza con guanciale (savooiekool met kinnebakspek)
- Ingrediënten:
- guanciale, knoflook, olijfolie, pecorino romano, peper, savooiekool en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Guanciale wordt beschouwd als kinnebakspek.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met guanciale in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient guanciale:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wateetons:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Recept uit delicious. magazine - 2009-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit delicious. magazine - 2010-06:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-06:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Bijgerecht uit Smart BBQ:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-13:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02: