Capretto lento al forno (langzame geit uit de oven)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 154 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geitenribben uit Umbrië met knoflookcrostini’s

Een recept uit delicious. magazine - 2015-11

Stukjes lam of geitenlam met snijbonen en croutons

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Lamsragoût met champignons en paprika's - agnello al forno alla madonita

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Capretto alla civitese (Geit)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam