Crostata di pere alla mandorla (peren-amandeltaart)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 188 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Most uit cactusvijgen - mosto di fico d´India

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Rondo's of kano's

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Croquants aux amandes

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Amandel Shortbread Koekjes

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek