10 manieren om pasta met broccoli, bloemkool of choi sum op te peppen
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 453 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten
- chilipeper
- chilivlokken
- geroosterde paprika uit pot
- kiemgroente
- knoflook
- paddenstoel
- parmezaanse kaas
- pesto
- rucola
- saffraan
- spinazie
- tapenade
- tomatenpuree
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Ideeën om 'Pasta met broccoli, bloemkool of choi sum' op pagina 452 smaakvoller te maken.