14 manieren om in 30 seconden witte rijst op te peppen
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 506 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- rijst / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 0 minuten
Ingrediënten
- azijn
- boter
- citroensap
- extra vierge-olijfolie
- kaas
- kaneel
- knoflook
- kruidnagel
- lente ui
- nootmuskaat
- piment
- sjalot
- sojasaus
- tomatensaus
- tuinkruiden
- ui
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.