13 lekkere toevoegingen voor gebakken rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 521 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / rijst / vegetarisch
Ingrediënten
- aardappel
- aubergine
- basilicum
- bloemkool
- broccoli
- chilipasta
- chilipeper
- courgette
- ei
- groenten
- hoisinsaus
- kerriepoeder
- ketchup
- komkommer
- lente ui
- mais
- nori-shake
- paprika
- pompoen
- seitan
- sesamzaad
- tempé
- thaise basilicum
- tofu
- tomaten
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.