Stuck-pot-rijst en linzen met pitabroodkorst en sinaasappelaroma

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 524 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Aziatisch
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pulau van doperwten en noten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Rijst met saffraan en noten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Saffraanrijst met amandelen

Een recept uit  - de snelle keuken

Shirin polo - Zoeten feestelijke rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken