5 manieren om gekookte granen op te peppen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 538 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
basisrecept
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Snijbietwraps met gerookte zalm

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Linzenfalafel met knoflook-yoghurtsaus

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Open lasagne met zalm & snijbiet

Een recept uit

Open lasagne met zalm & snijbiet recept - Food and Friends

Een recept uit