Gesmoorde gegratineerde maisgrutten met rucola en knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 551 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Steur in balsamicoazijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Zoetzure ganzenbouten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Steur in zoetzure saus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Zwaardvis in balsamicoazijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel