Romige bulgur met venkel
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 556 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Midden-Oosten / midden-oosten
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- boter
- bulgur
- farro
- gierst
- groentebouillon
- hominy
- kamutmeel
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper
- plantaardige melk
- quinoa
- rogge
- room
- spelt
- tarwe
- volle melk
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.