Cannellinibonen met spinazie en cavatelli
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 587 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- picknick / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- appaloosabonen
- bleekselderij
- borlottibonen
- cannellinibonen
- cavatelli
- conchiglie
- groentebouillon
- kikkererwt
- krenten
- orecchiette
- parmezaanse kaas
- pasta
- pecorino romano
- peper
- pintobonen
- prei
- rozijnen
- spinazie
- tijm
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.