Flageolets met venkel
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 605 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- boter
- cannellinibonen
- citroenrasp
- flageolets
- kruidnagel
- laurierblad
- limaboon
- peper
- peterselie
- sjalot
- slagroom
- tijm
- venkel
- witte boon
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.