Scherpe zoetzure kikkererwten met aubergine
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 610 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- peulvruchten / vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- asafoetida
- aubergine
- chili
- gemberwortel
- kerrieblad
- kerriepoeder
- kidneybonen
- kikkererwt
- koriander
- kurkumapoeder
- limoensap
- neutrale olie
- peper
- pinda
- pintobonen
- rietsuiker
- sambarpoeder
- spliterwten
- tamarindepasta
- zout
- zwarte kikkererwten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.