Knapperig gebakken taugé in slabladeren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 632 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Aziatisch
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tuiles

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Gefrituurde mozzarellabolletjes (bocconcini fritti)

Een recept uit

Carciofi fritti - Gefrituurde artisjok

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Tempura van lamsoor

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.