In dashi of kombu gepocheerde tofoe

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 641 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Japans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geweekte lychees

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Misosoep

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Misosoep met zeewier

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Japanse rijst met edamame en zeewier

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër