Geroerbakte tofoe met doperwten, peultjes of sugarsnaps

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 648 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Aziatisch / Japans
Gang:
lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken rijst met ei

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Eendenborst met vijfkruidenpoeder

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

"Snert"mayonaise

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Veau aux topinambours et petits pois - Kalfsvlees met doperwten en aardperen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken