Remouladesaus
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 772 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- cayennepeper
- citroensap
- dijonmosterd
- eidooier
- grove mosterd
- mierikswortel
- neutrale olie
- peper
- peterselie
- sherryazijn
- sjalot
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.