Gember-zoeteaardappeltaart
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 871 in De dikke vegetariër .
- Gang:
- traktatie
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- ei
- eidooier
- gember
- gesuikerde gember
- pasteideeg
- slagroom
- suiker
- vanille-essence
- zoete aardappel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Gebruik een Gebakken kruimel-gemberbodem (blz 869) en serveer met Gemberslagroom (blz 856).