Rum-rozijnenricottataart

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 877 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Italiaans
Gang:
traktatie
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Gebruik de Gebakken kruimelbodem (blz 868-869).

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamshersenen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Funghi fritti - Gefrituurde paddenstoelen

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snelle ricottatoetjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades