Soep van farro (emmertarwe) en paddenstoelen
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 141 in De dikke vegetariër .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- bleekselderij
- farro
- ei
- gedroogde funghi porcini
- gedroogde morieljes
- gedroogde witte bonen
- gepelde gerst
- gepelde tarwe
- groentebouillon
- knoflook
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peterselie
- spelt
- ui
- wortel
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.