Gevulde omelet met ricotta en pesto

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 172 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bretoense kriekentaart

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Pistachecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Cakes met gesmolten chocolade

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]